Zimovanje IV 2016

Ker se hitro približuje zimski tabor, vam sporočamo še zadnje nujnosti, če ste mogoče po čudnem naključju izgubili pošto. :) Poleg tega je zraven dodan tudi opis poti, da se bomo lažje našli.

 

Končno je tu ta čas, ko lahko spakiramo nahrbtnike in gremo od doma, dogodivščinam na proti, pa čeprav samo za vikend. V petek 19.2.2016 se prične naše zimovanje. Dobimo se ob 15h v Reki nad Laškim. Sabo imejte stvari s seznama, izpolnjen zdravstveni vprašalnik in izjavo staršev, ter seveda veliko dobre volje!

Končali bomo v nedeljo okoli 16.30 ure pri zdravilišču v Laškem.

Vse skupaj je še pripeto v priponkah!

 

Ker je koča nekoliko oddaljena od civilizacije, prilagamo še pot:

V Laškem naravnost do križišča pri Sparu. V tem križišču zavijete levo, čez most. Nato se do odcepa za Reko držimo glavne ceste (cca. 4 km) mimo Pivovarne, mimo table konec Laškega, čez Marija Gradec- (na mostu s prednostjo vozil z nasprotne strani, zavijete levo v smeri Reka). Po približno 4 km, sledite tabli za Reko. Naprej od table za Ojstro, mimo dela na cesti. Pred tablo nevarnost otrok na cesti, zavijete levo v hrib (tu vas bo čakala tudi tabla SKAVTI). Še nekaj časa se držite ceste na hrib, dokler ne pridete do makadama. Zavijete na makadam in na desni strani se nahaja dom.

Za tiste, ki pa boste prišli iz Šentrupertske strani, pa pri križišču pri tabli za Reko (pri zelenem mostu) zavijete ostro desno(tu vas bo čakala tudi tabla SKAVTI) in potem nadaljujete pot do table za Ojstro, kjer pred tablo nevarnost otrok na cesti zavijete levo v hrib in nadaljujete pot do makadama, na katerega na koncu zavijete.

Za dodatne informacije lahko pokličete (Klara: 031-436-116), št bo dosegljiva tudi vsak dan med 14.00 in 15.00, če boste želeli govoriti s svojim otrokom. 

Se vidimo!

BI-PI!

Objavljeno v Objave

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.