Nelenivsko zimovanje Lenivcev

Minuli vikend je naš klan lenivcev lomastil po Preboldu.

Minuli vikend smo lenivci Šentjurja potikali po Savinjski dolini, natančneje v Preboldu, kjer smo bili vse prej kot leni.

V petek, ko je ura naznanila konec šole za ta teden, smo se vsi polni pričakovanj kaj bo prinesel naš tabor, napodili domov in v nahrbtnike 'zmetali' še zadnje najnujnejše nujnosti, ki smo jih potrebovali za preživetje dveh dni od doma. Proti večeru smo se KONČNO odpeljali dogodivščinam naproti.

Potepali smo se po bližnjih vaseh, peli, veliko jedli, in se ob večerih zabavali z dvojno pantomimo. V soboto popoldan so nas obiskali domači skavti, steg Prebold-Polzela, s katerimi smo se spopadli v veliki igri. Kljub spoznanju, da smo res lenivci, smo se 'nalaufali', 'načvekali' in dobro pozabavali z našimi novimi skavtskimi prijatelji, s katerimi smo se nato ob koncu igre posladkali še s kremšnitami. Za celotno druženje smo jim neizmerno hvaležni in upamo, da se še srečamo kdaj.  Našima novima članicama pa zvečer seveda ni ušel niti krst, ki sta ga uspešno prestali in postali pravi lenivki.

Kljub slabi vremenski napovedi, je bilo vreme super. Kamor smo prišli je posijal sončni žarek ali dva, čeprav je najprej kazalo nasprotno. V nedeljo pa je bilo potrjeno, da je vreme čakalo samo nas, saj je začelo deževati, ravno ko smo se usedli v avtomobile in se odpeljali proti domu, utrujeni, vendar veseli, da je za nami tako super vikend.

 

Zasanjana vidra

 

Objavljeno v Objave

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.